Αποστολή & Πληρωμές

ΑΓΟΡΕΣ

1. Αν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνετε από το βιβλιοπωλείο μας, πρέπει να συμπληρώστε μία φόρμα με τα στοιχεία σας (Billing Betails όταν κάνετε check out). Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το YouCube.gr, δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε πάλι όλα τα στοιχεία σας (αρκεί να έχετε τσεκάρει το Create an account? στο κάτω μέρος του Billing Details την πρώτη φορά που θα αγοράσετε κάτι από εμάς).

2. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο πλήκτρο Add to cart που θα βρείτε κάτω από κάθε προϊόν. Με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ αγοράζετε το προϊόν, αλλά απλώς το προσθέτετε στη παραγγελία σας την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας το πλήκτρο VIEW CART.

3. Στη σελίδα VIEW CART μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, το συνολικό κόστος, να αλλάξετε την ποσότητα αν επιθυμείτε ή τέλος να διαγράψετε κάποια από αυτά.

4. Στη συνέχεια για να προχωρήσετε στην αγορά της παραγγελίας σας κάντε κλικ στο πλήκτρο CHECKOUT. Ελέγξτε τα στοιχεία σας, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής (PayPal/πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και Παραλαβή στο κατάστημα) και πατήστε το πλήκτρο CHECKOUT για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1. Τα προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα, παραγγέλνονται στους αντίστοιχους προμηθευτές τους.

2. Για τον χρόνο παράδοσης αλλά και την διαθεσιμότητα του προϊόντος (υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένα προϊόν να είναι εκτός stock), θα ενημερώνεστε με e-mail από τον υπεύθυνο παραγγελιών του YouCube.gr.

3. Επίσης, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η τιμή ενός προϊόντος να έχει αλλάξει ή να πρόκειται να αλλάξει, αν πρόκειται για προϊόν που επανακυκλοφορεί σε νέα έκδοση ή συσκευασία. Και για αυτή την αλλαγή θα ενημερώνεστε με e-mail από τον υπεύθυνο παραγγελιών του YouCube.gr.

4. Η παραγγελία δεν θα προχωράει στο επόμενο βήμα, δηλαδή την αγορά, αν δεν έχετε πρώτα ενημερωθεί και συμφωνήσει γραπτώς για χρόνο παράδοσης και πιθανή αλλαγή τιμής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι προσφερόμενοι τρόποι πληρωμής για παραγγελίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι:

  • PayPal
  1. Με λογαριασμό στο Paypal
  2. Με πιστωτική κάρτα μέσα από το Paypal (χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού)
  3. Με χρεωστική κάρτα μέσα από το Paypal (χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού)
  • Παραλαβή στο κατάστημα.

Για όλα τα προιόντα  γίνεται παράδοση στο διεύθυνση που έχετε δηλώσει από courrier, από 10:00 π.μ. – 17:00 π.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργιών, κατόπιν συνεννόησης.

Για όποια απορία ή ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Όνομα/Name (required)

Email (required)

Θέμα/Subject

Μήνυμα/Message

captcha