Τρόποι Παραγγελίας

 1. Παραγγελίες: Αν θέλετε ή ψάχνετε ένα βιβλίο, comic, graphic novel, action figure, DVD, CD ή κάποιο άλλο προϊόν από τις κατηγορίες προϊόντων του καταστήματός μας, μπορούμε να το αναζητήσουμε και να το παραγγείλουμε για εσάς στους αντίστοιχους προμηθευτές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 2. Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει με 3 τρόπους:
  Μέσω του site: Συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας στο τέλος αυτής της σελίδας
  Τηλεφωνικά: Καλώντας μας από σταθερό στο 210.3827910 από Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00-6.00
  Από το κατάστημά μας: Cube, Λέκκα 23-25, Σύνταγμα, Αθήνα, μέσα στη στοά
 3. Για τον χρόνο παράδοσης αλλά και την διαθεσιμότητα του προϊόντος (υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένα προϊόν να είναι εκτός stock), θα ενημερώνεστε με e-mail από τον υπεύθυνο παραγγελιών του YouCube.gr.
 4. Επίσης, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η τιμή ενός προϊόντος να έχει αλλάξει ή να πρόκειται να αλλάξει, αν πρόκειται για προϊόν που επανακυκλοφορεί σε νέα έκδοση ή συσκευασία. Και για αυτή την αλλαγή θα ενημερώνεστε με e-mail από τον υπεύθυνο παραγγελιών του YouCube.gr.
 5. Η παραγγελία δεν θα προχωράει στο επόμενο βήμα, δηλαδή την αγορά, αν δεν έχετε πρώτα ενημερωθεί και συμφωνήσει γραπτώς για χρόνο παράδοσης και πιθανή αλλαγή τιμής.
 6. Παραγγελίες από το εξωτερικό: Στείλτε μας ένα μήνυμα/mail με το προϊόν που θέλετε και τα στοιχεία σας (πλήρες όνομα και διεύθυνση) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο με κόστος και έξοδα αποστολής

Φόρμα παραγγελίας 

Συμπληρώστε την με όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε ή έχετε στη διάθεσή σας

Όνομα/Name (required)

Email (required)

Θέμα/Subject

Μήνυμα/Message

captcha